неділя, 10 липня 2016 р.

Пропоную колегам взяти участь в обговоренні тем, над якими буде працювати колектив в 2016-2020

Загальна проблема, над якою працюватиме педагогічний колектив:: "Креативна освіта для розвитку інноваційної особистості". 

Науково-методична  проблема: "Творче спрямування діяльності вчителів школи  на успішну реалізацію завдань реформування освітньої системи  шляхом опанування новітніх освітніх технологій”


Виховна проблема: Розвиток творчої ініціативи та активності  особистості в шкільному колективі  в  умовах реформування школи
  

2 коментарі:

  1. Інноваційні процеси, що відбуваються сьогодні у світі, вимагають нових підходів до організації та проведення навчальних занять. Не так давно в наш словниковий запас міцно влилося модне слівце "креативний". Зазирнувши до Вікіпедії, знаходимо трактування цього слова. Креативність (від англ. Create - творити) - творчі здібності індивіда, що характеризуються готовністю до створення принципово нових ідей, що відхиляються від традиційних. Кожен батько мріє про успішність своєї дитини. І можна припустити, що якщо ми будемо розвивати у дитині творчий початок, то тим самим сприятимемо її подальшій успішності в житті.

    ВідповістиВидалити
  2. Дякую за участь в обговоренні

    ВідповістиВидалити